- Features
- Matches with
Flavor | Ήπια προς χαμηλή γλυκύτητα λόγω χαμηλής περιεκτικότητας σε γλυκόζη, ελαφρώς καραμελένια γεύση |
Category | Μέλι Μελιτώματος |
Collection Place | Ήπειρος – Ιωάννινα |
Scent | Ρητινώδες άρωμα |
Crystallization | Αργή λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε γλυκόζη (18-24 μήνες) |
- Dressing για σαλάτες
- Υλικό για συνταγές
- Γλυκά και επιδόρπια
- Αφεψήματα
- Ροφήματα
How to decrystallize honey in simple steps:
1
We heat water to a temperature of 40oC and place it in a deep vessel.
2
We place the container with the honey in the hot water and leave it for a few minutes.
3
If necessary, repeat the process again until the honey returns to its original state.