- Χαρακτηριστικά
- Ταιριάζει με
Γεύση | Γλυκιά γεύση |
Κατηγορία | Μέλι Ανθέων |
Κρυστάλλωση | 2-3 μήνες |
Άρωμα | Έντονο και ξεχωριστό άρωμα εσπεριδοειδών |
Τόπος Συλλογής | Ήπειρος – Άρτα |
- Dressing για σαλάτες
- Υλικό για συνταγές
- Γλυκά και επιδόρπια
- Αφεψήματα
- Ροφήματα
Πώς αποκρυσταλλώνουμε το μέλι με απλά βήματα:
1
Ζεσταίνουμε νερό σε θερμοκρασία έως 40oC και το τοποθετούμε σε ένα βαθύ σκεύος.
2
Τοποθετούμε το δοχείο με το μέλι μέσα στο ζεστό νερό και το αφήνουμε για λίγα λεπτά.
3
Αν χρειαστεί επαναλαμβάνουμε τη διαδικασιά ξανά μέχρι το μέλι να επανέλθει.