• Μέλι Ακακίας

    Μέλι Ακακίας

    9,00
    Ποσότητα

    Αγνό, ελληνικό μέλι Ακακίας από το Melissaki. Το μέλι ακακίας παράγεται από το νέκταρ των ανθών ακακίας, το οποίο συλλέγουν οι μέλισσες και το μετατρέπουν σε μέλι.

    • Χαρακτηριστικά
    • Ταιριάζει με
    Κατηγορία Μέλι Ανθέων
    Κρυστάλλωση 2-3 μήνες
    Άρωμα Έντονο και ξεχωριστό άρωμα από άνθη ακακίας
    Γεύση Πολύ γλυκιά γεύση
    Τόπος Συλλογής Ήπειρος – Βόρεια Πίνδος
    • Dressing για σαλάτες
    • Υλικό για συνταγές
    • Γλυκά και επιδόρπια
    • Αφεψήματα
    • Ροφήματα

    Πώς αποκρυσταλλώνουμε το μέλι με απλά βήματα:

    1

    Ζεσταίνουμε νερό σε θερμοκρασία έως 40oC και το τοποθετούμε σε ένα βαθύ σκεύος.

    2

    Τοποθετούμε το δοχείο με το μέλι μέσα στο ζεστό νερό και το αφήνουμε για λίγα λεπτά.

    3

    Αν χρειαστεί επαναλαμβάνουμε τη διαδικασιά ξανά μέχρι το μέλι να επανέλθει.