- Χαρακτηριστικά
- Ταιριάζει με
Κρυστάλλωση | Αργή λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε γλυκόζη |
Κατηγορία | Μέλι Μελιτώματος |
Γεύση | Καραμελένια γεύση χαμηλής γλυκύτητας, στυφό |
Τόπος Συλλογής | Ήπειρος – Ζαγοροχώρια |
Άρωμα | Ήπιο άρωμα |
- Dressing για σαλάτες
- Υλικό για συνταγές
- Γλυκά και επιδόρπια
- Αφεψήματα
- Ροφήματα
Πώς αποκρυσταλλώνουμε το μέλι με απλά βήματα:
1
Ζεσταίνουμε νερό σε θερμοκρασία έως 40oC και το τοποθετούμε σε ένα βαθύ σκεύος.
2
Τοποθετούμε το δοχείο με το μέλι μέσα στο ζεστό νερό και το αφήνουμε για λίγα λεπτά.
3
Αν χρειαστεί επαναλαμβάνουμε τη διαδικασιά ξανά μέχρι το μέλι να επανέλθει.